204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Магістри 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Магістри 2023-2024 by Issue Date
Now showing 1 - 7 of 7
Results Per Page
Sort Options
Item Забійні та м’ясні якості гібридних свиней(2023) Титаренко Анна МихайлівнаItem Оптимізація технології м’ясних напівфабрикатів(2023) Cупруненко Володимир МиколайовичItem Оптимізація технології шинкових виробів в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат"(2023) Хоролець Ростислав АндрійовичItem Оптимізація технології витяжних сирів(2023) Шапаренко Анатолій ВікторовичItem Удосконалення технології кисломолочного сиру та сиркових виробів(2023-12-28) Сочка Ігор ВячеславовичВ даній кваліфікаційній роботі проведено огляд літературних джерел за темою досліджень та аналіз загальної господарської діяльності підприємства, проаналізовано технологічні процеси виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів, проведено контроль якості виробленого асортименту продукції, продуктовий розрахунок, описано обладнання технологічної лінії. За результатами досліджень обґрунтовано основні положення удосконаленої технології та проведена оцінка економічна ефективності впровадження розробок, зроблено відповідні висновки та надано пропозиції виробництву.Item Удосконалення технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в ВП АФ «Шишацька» ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»(2023-12-28) Сафонова Тетяна ЮріївнаВ даній кваліфікаційній роботі проведено огляд літературних джерел щодо теоретичних основ вирощування молодняку великої рогатої худоби, впливу породи худоби, умов годівлі і утримання та інших факторів на її ріст і розвиток та інноваційних рішень у технології вирощування молодняку, зроблено аналіз загальної господарської діяльності підприємства, описано особливості технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в умовах господарства, проаналізовано систему і спосіб утримання та особливості годівлі на кожному періоді вирощування молодняку великої рогатої худоби, описано результати виробничого випробування двох схем випоювання теличок та показано економічну ефективність впровадження розробок, зроблено відповідні висновки та надано пропозиції виробництву.Item Удосконалення технології плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»(2023-12-28) Крат Антон ПавловичВ даній кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літературних джерел щодо асортименту, класифікації, технологічних етапів виробництва плавлених сирів заданого асортименту, перераховано рецептури, вироблено продукцію та досліджено органолептичні, фізико-хімічні і мікробіологічні показники вироблених продуктів, обґрунтовано основні технологічні процеси виробництва, зроблено відповідні висновки та надано пропозиції.