Денисенко, О. А.Криворучко, Людмила Михайлівна2024-07-312024-07-312023-12-13Денисенко О. А., Криворучко Л. М. Вплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначення. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VII міжнар. наук.-практ. інтернет–конф. (м. Полтава, 13 груд. 2023 р.). Полтава, 2023. C. 127–131.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17420Перед виробниками виникає завдання вирощування зерна пивоварного ячменю, яке б відповідало сучасним вимогам пивзаводів для виготовлення якісного вітчизняного пива на рівні світових аналогів, адже зерно пивоварних сортів ячменю є незамінною сировиною для виготовлення високоякісного пива, що має відповідати нормі фізико-хімічних показників.ukЯчмінь ярийпивоварінняякість зерназерносортові особливостіВплив сортових особливостей на формування якості зерна ячменю ярого пивоварного призначенняThesis