Зернова, Світлана Ігорівна2019-02-132019-02-132018-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2258Зернова С.І. Шляхи підвищення якості продукції та забезпечення її конкурентоспроможності у підприємстві. – Кваліфікаційна робота на правах рукопису. Магістерська дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за освітньо-професійною програмою Економіка спеціальністю 051 Економіка. – Полтавська державна аграрна академія, Полтава, 2018.На основі проведених досліджень у роботі здійснено теоретичне обґрунтування сутності якості, стандартизації і сертифікації продукції та сучасних підходів до управління якістю; обґрунтовані особливості забезпечення високої якості продукції в аграрному виробництві; проведена оцінка організаційно-економічних умов діяльності та ефективності господарювання аграрних підприємств регіону; здійснений аналіз існуючої системи стандартів якості продукції в аграрних підприємствах.uk-UAякість, стандартизація, сертифікаціябезпека, ціна, конкурентоспроможність, маркетинг, реклама«Шляхи підвищення якості продукції та забезпечення її конкурентоспроможності у підприємстві» (на матеріалах Державного підприємства «Сільськогосподарське підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№29)» Полтавського району)Diploma