Рибальченко, Владислав ДмитровичКостенко, Олена Михайлівна2021-06-162021-06-162021-05-13Рибальченко В. Д., Костенко О. М. Обгрунтування конструктивно-технологічних особливостей молоткової дробарки при термовструдуванні. Матеріали студент. наук. конф. Полтав. держ. аграр. акад. (м. Полтава, 13 трав. 2021 р.). Полтава : РВВ ПДАА, 2021. Том ІІ. С. 165–168.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/10851Основним направленням забезпечення продовольчої програми держави є розвиток тваринництва, при цьому необхідно збільшити виробництво якісних поживних кормів. Розрізняють декілька видів кормів: силосно коренеплодні, силосні та жомові, концентратно-коренеплодні, сіно силосо-концентратні, концентратні [2].Молоткова дробаркатермовструдуванняОбгрунтування конструктивно-технологічних особливостей молоткової дробарки при термовструдуванніІThesis