Шейченко, Віктор ОлександровичКоропченко, С. П.Скоряк, Юлія БорисівнаШаповал, Олександр Володимирович2022-12-142022-12-142022-10-16https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/13591Шейченко В. О., Коропченко С .П., Скоряк Ю. Б., Шаповал О. В. Шляхи інтенсифікації процесів приготування трести конопель. Сучасні проблеми землеробської механіки : зб. тез доп. ХХІІІ Міжнар. наук. конф. (Київ–Житомир, 16-18 жовтня 2022 року). Київ ; Житомир, 2022. С. 94–96.Інститутом луб’яних культур НААН України створено нові сорти ненаркотичних однодомних конопель, які відрізняються відсутністю наркотичних речовин, високою продуктивністю за волокном та насінням. Активне їх впровадження у виробництво потребує глибоких, науково обґрунтованих досліджень щодо технологічних властивостей соломи, трести та волокна.приготування, треста, коноплі, щільність, якістьШляхи інтенсифікації процесів приготування трести конопельThesis