Бараболя, Ольга Валеріївна2024-02-012024-02-012023https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16574Бараболя О. В. Використання конопляного борошна в хлібопеченні. Інноваційні т а ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 19 грудня 2023 року). Полтава, 2023. С. 92–94.Для здоров’я сучасної людини одним із вагомих факторів є раціональне та правильне харчування. Результатом сьогоденного розвитку технологій виробництва рафінованих продуктів харчування - це дефіцит потрібних компонентів продуктів споживання, що зазвичай призводить до зниження імунітету організму людини. Тому раціональне та ефективне рішення цієї проблеми харчування є збагачення головних харчових продуктів повсякденного раціону доволі таки дефіцитними нутрієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, ненасиченими жирними кислотами, білками, збалансованими за амінокислотним складом тощо [1].ukБорошнохлібопеченняконопляне борошноВикористання конопляного борошна в хлібопеченніThesis