Кайнаш, Алла Петрівна2019-02-272019-02-2720152310-5283https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3802Кайнаш А.П. Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко. В.О. Назаренко // Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. – Луцьк: ЛНТУ, 2015. – Вип. 8. – С. 195-200.У статті наведені дослідження з визначення хімічного складу варених ковбасних виробів з овочами та їх дегустаційна оцінка. Встановлено, що ковбаси з овочами відрізняються більш низьким вмістом жиру і мають підвищений вміст масової частки вологи. Досліджені органолептичні та мікробіологічні показники дослідних зразків.uk-UAхімічний склад, органолептична оцінка, структурно-механічні показники, мікробіологічні показники.Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиArticle