Цимбал, Людмила Миколаївна2019-02-222019-02-222018-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3235Цимбал Л. М. Оптимізація технології вершкового масла в умовах ТОВ «ГАДЯЧСИР» : Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "Магістр": спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Цимбал Людмила Миколаївна ; наук. керівник доцент Л.М. Кузьменко. - Полтава, 2018. - 79 с.Проведено аналіз технології вершкового масла та розроблено заходів щодо її оптимізації в умовах ТОВ «ГАДЯЧСИР»uk-UAМолоко, вершкове масло, технологія, молочний продукт, мікробіологічні показники, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, обладнанняОптимізація технології вершкового масла в умовах ТОВ «ГАДЯЧСИР»Diploma