Шелудько, Вікторія МиколаївнаМоргун, Л. В.2024-01-182024-01-182023-12-19УДК: 664:001.895https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16310Шелудько В. М., Моргун Л. В. Використання нетрадиційної сировини в технології здобного пісочно-відсадного печива. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 19 грудня 2023 р.). Е-видання ПДАУ, Полтава, 2023. С. 142-144Печиво здобне великою мірою популярне серед людей та займає вагому частку у виробництві кондитерських виробів. Однак аналіз його хімічного складу та харчової цінності показує, що воно не відповідає вимогам з точки зору корисності для організму. Це пов’язано з високим вмістом жирів та вуглеводів, при цьому містить відносно мало білків, харчових волокон, вітамінів, мінеральних речовин тощо.ukвиробництво кондитерських виробівпісочно-відсадне здобне печивопроцес виготовленняінгредієнтиматчанетрадиційна сировинакукурудзяне борошнохарчова цінністьВикористання нетрадиційної сировини в технології здобного пісочно-відсадного печиваArticle