Михайлик, Анна Володимирівна2019-02-182019-02-182018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2784Михайлик А.В. Дослідження залежності термінів придатності питного молока від різних видів пакування: магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Михайлик Анна Володимирівна; наук. керівник професор, канд. техніч. наук Ножечкіна-Єрошенко Г.М. – Полтава, 2018. – 75 с.У результаті виконаних досліджень та аналізу результатів, БГКП не було виявлено у жодному зразку, ЗМЧ незначно перевищувала норму не більш ніж у 20% зразків після закінчення термінів придатності. Прослідковано залежність якості готового продукту протягом терміну придатності (у день виготовлення) та після його закінчення (ч-з 48 годин). Висунуто припущення про можливість подовження терміну придатності до вживання на 2 доби для окремих видів молока питного.uk-UAмолоко питне, пакування, мікробіологічні показники, КМАФАнМ, БГКП, КУО, розведенняДослідження залежності термінів придатності питного молока від різних видів пакуванняDiploma