Петренко, Петро Вадимович2023-01-102023-01-102022-12-26https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/13786Об’єкт дослідження – елементи продуктивності, урожайність, показники якості зерна пшениці м’якої ярої. Предмет дослідження – сорти пшениці м’якої ярої: Струна миронівська, Сімкода миронівська, Злата. Методи дослідження: • польові – визначення урожайності зерна пшениці м’якої ярої; • лабораторні – дослідження елементів продуктивності та показників якості зерна пшениці м’якої ярої. Наукова новизна одержаних результатів. Визначення кращих варіантів досліду пшениці м’якої ярої за продуктивністю та якістю зерна в умовах Полтавської області. Практичне значення одержаних результатів. Рекомендовано вирощування в умовах Полтавської області сортів пшениці м’якої ярої Струна миронівська і Злата з варіантом обробки насіння + обприскування посівів препаратом Вимпел 2.пшениця, сорт, урожайність, регулятори ростуФОРМУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКО ЦІННИХ ОЗНАК ПШЕНИЦІ М'ЯКОЇ ЯРОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА РЕГУЛЯТОРА РОСТУDiploma