Усенко, Світлана ОлексіївнаШостя, Анатолій МихайловичУсенко, О. О.2023-12-222023-12-222021https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15750Усенко С. О., Шостя А. М., Усенко О. О. Свинина підвищеної харчової цінності. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 21 грудня 2021). Полтава, 2021. С. 150–153.За науково обгрунтованими нормами для забезпечення повноцінного харчування дорослій людині необхідно споживати щодня 20 г тваринних протеїнів, або 7,3 кг на рік.Саме з позиції харчової цінності привертають увагу м'ясо і сало свиней.ukСвининахарчова цінністьякість м'ясаСвинина підвищеної харчової цінностіThesis