Войтенко, Світлана ЛеонідівнаБаньковська, Ірина Брониславівна2019-02-212019-02-212007https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3066Викладено результати оцінки якості м’яса свиней миргородської породи в динаміці років, яка свідчить про його високу цінність і своєрідну стабільність. Схрещування свиней миргородської породи з іншими генотипами, в тому числі і м’ясного напрямку продуктивності, не погіршує якість м’язевої тканини та сала у помісного молодняк. Створення нових ліній та родин в породі з метою уникнення спорідненого розведення може цілеспрямовано проводитись методом ввідного схрещування з подальшим контролем показників продуктивності та якості свининиuk-UAсвиніякість мясамиргородська породасхрещування свинейсвининапродуктивність свинейДо питання якості свинини тварин миргородської породиArticle