Усачова, Валентина ЄвгенівнаБондаренко, Олена Миколаївна2019-02-212019-02-212018Знання з біології бджолиної сім’ї, основні правила годівлі, утримання, розведення, селекції бджіл, технологія одержання меду, воску, прополісу, хвороби та шкідникиhttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2461https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3046Бондаренко О.М. Навчально-методичний посібник для виконання лабораторних занять з дисципліни Технологія виробництва продукції бджільництва для здобувачів вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва освітній ступінь: бакалавр. / О.М. Бондаренко, В.Є. Усачова. – Полтава, 2018. – 170 с.У посібнику детально викладено біологію продуктивності бджолиної сім’ї впродовж року, узагальнено досягнення науково-технічного прогресу, щодо сучасних вуликів та технологічного обладнання, розкриті особливості репродукції бджолиної сім’ї та виведення маток, висвітлені прогресивні технології виробництва меду, воску, прополісу, маточного молочка, обніжжяuk-UAбджолина сім’я, життєвий цикл, репродукція, технологія одержання, мед, воск додаткові продукти бджільництва , хвороби, шкідникиbjolina sym’ya, living cycle, reproduction, technology, honey, wax, waxes, products, bjilnittva, painful, pupilsНавчально-методичний посібник для виконання лабораторних занять з дисципліни "Технологія виробництва продукції бджільництва "Learning Object