Войтенко, Світлана ЛеонідівнаПетренко, Максим Олександрович2019-02-182019-02-182014https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2719Висвітлені результати оцінки якості мяса чистопородних та гібридних свиней.Результати наукових досліджень щодо фізичних показників м’яса при чистопородному розведенню та схрещуванню свиней порід ландрас, велика біла й синтетичної лінії Maxter французької селекції в умовах промислового виробництва свинини дозволяють дійти наступного висновку : високу якістю м’яса можна одержувати від двохпородного молодняка ½ (Л х Maxter). Не забезпечують високих м’ясних ознак та якості продукції трьохпородні гібриди 1/4 Л+1/4ВБ +1/2 Maxter.uk-UAсвиніякість мясасхрещування свинейчистопородне розведенняфізико-хімічні показники мясасвининаХАРАКТЕРИСТИКА М’ЯСА СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ, ЯК ОСНОВА ВИРОБНИЦТВА ЯКІСНОЇ ПРОДУКЦІЇThesis