Калініченко, Олександр Володимирович2019-03-042019-03-042016-06-01Калініченко О. В. Класифікація рівнів енергетичної ефективності виробництва продукції рослинництва. Стратегія збалансованого використання економічного, технологічногоита ресурсного потенціалу країни: зб. наук. праць ІІ між нар. наук.-практ. конф. 1 червня 2016 р. (ПДАТУ, м. Камянець-Подільський). Тернопіль: Крок, 2016. – С. 128 – 130.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/4068Енергетична ефективність виробництва продукції рослинництва залежить від оптимального поєднання різних чинників виробництва: біокліматичних, технічних, технологічних, організаційно-економічних, у часі й просторі. Це зумовлено тим, що природні й матеріальні ресурси тісно взаємозв’язані та взаємозалежні між собою. Вказана обставина, в свою чергу, потребує проведення поглибленого теоретичного аналізу категоріально-понятійного апарату щодо оцінки рівня енергетичної ефективності виробництва продукції рослинництва.uk-UAКласифікація рівнів енергетичної ефективності виробництва продукції рослинництваСтратегія збалансованого використання економічного, технологічногоита ресурсного потенціалу країни: зб. наук. праць ІІ між нар. наук.-практ. конф. 1 червня 2016 р. (ПДАТУ, м. Камянець-Подільський)Thesis