Волкова, Неля Василівна2019-01-142019-01-142015https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/1747Викладені результати дослідження щодо особливостей формування потенціалу переробних підприємств з виробництва харчових продуктів. Запропоновано модель бага- тоаспектного аналізу потенціалу організацій як рушійної сили розвитку, де поряд із осно- вними поняттями „потенціалу” розглядається взаємодія з іншими економічними катего- ріями „інновації”, „розвиток” та „сталий розвиток”. Виділено характерні особливості потенціалу переробних підприємств з виробництва харчових продуктів, які полягають у формуванні або корегуванні виробничої системи; визначенні одиниць виміру потенціалу як натуральних; основними суб’єктами оцінки потенціалу переробних підприємств, окрім власника та конкурентів підприємства, також виступають регіони та держава.uk-UAпотенціал, стратегічний потенціал, переробна промисловість, розвиток, сталий розвитокГалузеві особливості формування потенціалу переробних підприємств з виробництва харчових продуктівArticle