Лихопій, Вікторія Іванівна2019-03-052019-03-052010https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/4143Вісник Полтавської державної аграрної академії. - № 2, 2010Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу Полтавської області як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК регіону. Проведено аналіз динаміки поголів’я худоби і птиці, обсягів виробництва м’яса та показників економічної ефективності. Проаналізовані основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновані шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільськогосподарських підприємствах.uk-UAтваринництвом'ясопродуктовий підкомплексвиробництвоефективністьСУЧАСНИЙ СТАН М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІArticle