Шибка, В.Костенко, Олена МихайлівнаДрожчана, Ольга Урешівна2021-12-092021-12-092021https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/11308Шибка В. О., Костенко О. М., Дрожчана О. У. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини в подрібнювачі за техніко-економічним показником. Техніка те технології в агропромисловому виробництві (присвячена 55-й річниці заснування інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., (Полтава, 7-8 жовтня 2021 р.). Полтава : ПДАУ, 2021. С. 154-157.процес подрібненням'ясна сировинаОптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини в подрібнювачі за техніко-економічним показникомThesis