Шибка, В.Костенко, Олена МихайлівнаДрожчана, Ольга Урешівна2021-12-092021-12-092021Шибка В. О., Костенко О. М., Дрожчана О. У. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини в подрібнювачі за техніко-економічним показником. Техніка те технології в агропромисловому виробництві (присвячена 55-й річниці заснування інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 7-8 жовт. 2021 р.). Полтава : ПДАУ, 2021. С. 154-157.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/11308Показники функціонування технічних систем, такі як продуктивність, якість продукції, надійність, керованість і інші, пов'язані між собою, взаємозалежні і взаємообумовлені: поліпшення одних показників призводить до погіршення інших. При цьому протиріччя технологічної системи, яке полягає в конфлікті найбільш важливих техніко економічних показників, породжує безліч протиріч.процес подрібненням'ясна сировинаОптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини в подрібнювачі за техніко-економічним показникомThesis