Калашник, Олена ВолодимирівнаБараболя, Ольга ВалеріївнаМороз, Світлана ЕдуардівнаБірта, Габрієлла ОлександрівнаБасова, Юлія ОлександрівнаКириченко, Олена ВасилівнаШиян, Надія ІванівнаСтрижак, Світлана ВолодимирівнаГнітій, Надія ВолодимирівнаРемізова, Надія ЛеонідівнаМахмудов, Ханлар ЗейналовичПрасолов, Євген Якович2023-02-282023-02-282020-06-25https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14743Композиція хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, воду, яка відрізняється тим, що додатково містить борошно вівсяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 цукор 4,3-4,8 сіль 1,6-1,8 борошно вівсяне 1,5-2,1 вода решта.Патент на корисну модель "КОМПОЗИЦІЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО "ШОТЛАНДСЬКИЙ"" №142655Patent