Калашник, Олена ВолодимирівнаБараболя, Ольга ВалеріївнаМороз, Світлана ЕдуардівнаБірта, Габрієлла ОлександрівнаБасова, Юлія ОлександрівнаКириченко, Олена ВасилівнаШиян, Надія ІванівнаСтрижак, Світлана ВолодимирівнаГнітій, Надія ВолодимирівнаРемізова, Надія ЛеонідівнаМахмудов, Ханлар ЗейналовичПрасолов, Євген Якович2023-02-282023-02-282020-06-25Композиція хліба пшеничного "Шотландський" : пат. 142655, Україна: A2D 2/36 (2006.01), A2D 13/02 (2006.01) / О. В. Калашник, О. В. Бараболя, С. Е. Мороз, Г. О. Бірта, Ю. О. Басова, О. В. Кириченко, Н. І. Шиян, С. В. Стрижак, Н. В. Гнітій, Н. Л. Ремізова, Х. З. Махмудов, Є. Я. Прасолов ; володілець Полтавська державна аграрна академія. № u 201910865; опубл. 25.06.2020, Бюл. № 12.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14743Композиція хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, воду, яка відрізняється тим, що додатково містить борошно вівсяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 цукор 4,3-4,8 сіль 1,6-1,8 борошно вівсяне 1,5-2,1 вода решта.хліб, пшеничний хлібКомпозиція хліба пшеничного "Шотландський"Patent