Калашник, Олена ВолодимирівнаБараболя, Ольга ВалеріївнаМихайлова, Олена СергіївнаПисаренко, Світлана ВалеріївнаЮдічева, Ольга ПетрівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаБасова, Юлія ОлександрівнаБуднік, Ніна ВасилівнаКайнаш, Алла ПетрівнаКальян, Олександр СергійовичЯснолоб, Ілона ОлександрівнаБірта, Габріелла Олександрівна2023-03-012023-03-012019-07-25https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14796Склад хліба пшеничного, який містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить борошно кукурудзяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 цукор 4,3-4,8 сіль 1,6-1,8 борошно кукурудзяне решта.Патент на корисну модель "СКЛАД ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО "КОЗАЦЬКИЙ"" №135974Patent