Кайнаш, Алла ПетрівнаБудник, Ніна ВасилівнаКалашник, Олена ВолодимирівнаБородай, Анжела БорисівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаРемізова, Надія Леонідівна2021-02-062021-02-062021-01-06№145763, МПК (2021.01) A23L 5/00 A23L 13/40 (2016.01)https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/10023Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують цвітну подрібнену капусту в сирому вигляді, а на стадії приготування тіста додають сухе молоко в сухому вигляді.СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ М'ЯСО-РОСЛИННИХ ДЛЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУПатент "СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ М'ЯСО-РОСЛИННИХ ДЛЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ"Patent