Кайнаш, Алла ПетрівнаОфіленко, Наталія Олександрівна2020-01-202020-01-202017Index Copernicus (ICV 2015: 42.93; 2016: 56.48https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6627Метою статті було вивчення впливу біотехнологічних процесів на якість плавленого сиру "Дружба" вітчизняного виробництва; оцінка якості плавлених сирів за органолептичними й фізико-хімічними показниками якості; визначення мікробіологічних показників якості плавлених сирів під час закупівлі та після 15 днів зберігання.біотехнологічні процеси, органолептичні показники якості, поживне середовище, дозрівання, ферментні препарати, епідеміологічна безпечність, мікрофлора продуктуВплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівArticle