Горобець, О.Левченко, Юлія ВікторівнаБородай, Анжела Борисівна2023-09-182023-09-182020-06-19Горобець О.М., Левченко Ю.В., Бородай А. Б. Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2020. Том 3 № 1. С. 80–91https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15280Удосконалення існуючих технологій виготовлення борошняних та цукристих кондитерських виробів є перспективним напрямком досліджень сьогодення. Ви­користання місцевої рослинної сировини для підвищення біологічної цінності та покращення реологічних і органолептичних властивостей харчових продуктів без застосування штучних поліпшувачів є актуальним напрямком досліджень. Борошняні кондитерські ви­роби та мармеладні вироби належать до групи кондитерських, які користуються попитом, що постійно підвищується.ukІнноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихиArticle