Черевко, Олександр ІвановичСкрипник, Вячеслав ОлександровичМолчанова, Наталія ЮріївнаФарісєєв, Андрій Геннадійович2022-10-252022-10-252015-04-04https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/12562Досліджено теплопередачу в поверхневому шарі під час другої стадії процесу двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму. Розраховані коефіцієнт теплопередачі від поверхонь жарення до напівфабрикату, співвідношення між діаметром капіляру і тривалістю здійснення циклу випарування, раціональна питома поверхнева потужність поверхонь жарення і тривалість другої стадії процесудвостороннє жареннятеплопередачапарові прошарким’ясоелект­ричний струмДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОПЕРЕДАЧІ В ПОВЕРХНЕВОМУ ШАРІ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ ПРИ ДВОСТОРОННЬОМУ ЖАРЕННІ ПІД ДІЄЮ ЕЛЕКТРИЧНОГО СТРУМУArticle10.15587/2312-8372.2015.47700