Руденко, М. І.Кузьменко, Лариса Михайлівна2024-01-292024-01-292023-05-16УДК: 664.6https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16426Руденко М. І., Кузьменко Л. М. Використання нетрадиційних інгредієнтів у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів : матеріали студ. наук. конф. (м. Полтава, 15-16 травня 2023 р.). Том ІІ. – Полтава: РВВ ПДАУ, 2023. С. 109-111Розвиток технологій у всіх сферах промисловості відіграє важливу роль у забезпеченні високої якості та конкурентоспроможності виробів на ринку. Виробництво хлібобулочних і кондитерських виробів не є винятком, оскільки цей сегмент продуктів є досить популярним та вимагає високої якості, смакових якостей та дизайну. Дослідження в області оптимізації рецептурного складу і технологій для інновацій у кондитерському та хлібобулочному виробництві, у тому числі збагачення їх фізіологічно функціональними речовинами, в даний час є дуже актуальними і перспективними.ukВиробництво хлібобулочних і кондитерських виробівнатуральні добавкифітофортифікантинетрадиційні інгредієнтийодвмісна сировинаВикористання нетрадиційних інгредієнтів у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробівArticle