Юрченко, Світлана ОлександрівнаПалазюк, Б.О.2025-06-092025-06-092025-06-09https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19023Юрченко С. О., Палазюк Б.О. Вплив мікоризного препарату на формування урожайності зерна пшениці м’якої озимої (Triticum aestivum L.). Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культу»: матеріали І міжнародної науково-практичної конференції, 22 квітня 2025 р. Полтава : ПДАУ, 2025. С. 21-23.Озима пшениця посідає одне з провідних місць серед продовольчих культур у світі. Її зерно має високу харчову цінність завдяки значному вмісту білків, вуглеводів, жирів, вітамінів, мінералів та ферментів, необхідних для повноцінного живлення людини. Водночас ця культура досить чутлива до умов вирощування.ukОзима пшеницяTriticum aestivum L.Вплив мікоризного препаратуВплив мікоризного препарату на формування урожайності зерна пшениці м’якої озимої (Triticum aestivum L.)Article