Кузьменко, Лариса Михайлівна2025-01-072025-01-072024-12-05Гришко А. О., Кузьменко Л. М. Організація системи управління якістю під час виробництва молока-сировини. Актуальні питання технології продукції тваринництва : збірник матеріалів ІХ Всеукр. наук. – практ. інтернет конф., (м. Полтава, 05 грудня 2024 р.) Полтава, 2024. С. 75-76.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17759Впровадження системи HACCP для виробництва якісного та безпечного молока, а також молочних продуктів, вимагає ретельного контролю за всім технологічним ланцюгом. Це включає етапи життєвого циклу молока: отримання, первинну обробку, зберігання, транспортування, переробку та реалізацію. Отже, забезпечення безпечної і повноцінної молочної сировини є основою для виготовлення високоякісної молочної продукції.ukвиробництво молокамолочна сировинасистема HACCPтехнологічні процесиризикигодівляякістьОрганізація системи управління якістю під час виробництва молока-сировиниArticle