Пилипенко, Катерина Анатоліївна2018-05-172018-05-172017ISSN: 1997-4167https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/715Анотація. Розглянуто необхідність та перспективність органічного виробництва. Визначено основні пріоритети виробництва органічної продукції, що позитивно впливає як на здоров’я людей, так і на зміц-нення продовольчої безпеки країни. Доведено, що у сучасних умовах господарювання виникає необхідність у забезпеченні виробництва екологічно безпечної продукції, яка б відповідала міжнародним вимогам, підтвер-джувалася відповідними сертифікатами міжнародного зразка з метою виходу продукції на нові ринки збуту.uk-UAпродовольча безпекаорганічна сільськогосподарська продукція, органічне виробництво, продовольча безпека, сертифікація органічного виробництва, екологічно безпечне виробництво.Органічне виробництво як інструмент зміцнення продовольчо ї безпекиArticle