Федірець, Олег Володимирович2019-02-172019-02-172012https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2649Федірець О. В. Вплив енергоспоживання сільськогосподарських підприємств на рівень їх конкурентоспроможності / О. В. Федірець // Наукові праці Полтавської державної агарної академії. Полтава: ПДАА, 2012. – № 2 (5). – Т. 1. – С. 302–307У статті досліджуються теоретико-методологічні, методичні та практичні аспекти впливу енергетичного чинника на забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Здійснено оцінку зв’язку стану енерговикористання і конкурентного статусу підприємства та проведено SWOT-аналіз використання енергоресурсів.uk-UAенергоспоживанняконкурентоспроможністьSWOT-аналізенергетичний менеджментВПЛИВ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ НА РІВЕНЬ ЇХ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІEFFECT OF ENERGY OF AGRICULTURAL ENTERPRISES AT THE LEVEL OF THEIR COMPETITIVENESSArticle