Калініченко, Олександр Володимирович2019-03-012019-03-012018Калініченко О. В. Особливості використання поновлюваної та непоновлюваної енергії у виробництві продукції рослинництва. Випереджаючий інноваційний розвиток: теорія, методика, практика: монографія / за ред. к.е.н., доцента Ілляшенко Н.С. Суми : Триторія, 2018. – С. 358 – 366.978-966-97865-0-0https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3989У сільськогосподарському виробництві категорія “енергетична ефективність” відображає співвідношення між обсягом виробництва сільськогосподарської продукції, що відповідає чинним стандартам якості, та величиною сукупних витрат енергії за умови дотримання вимог щодо охорони навколишнього середовища. Енергетична ефективність виробництва продукції рослинництва досягається шляхом оптимізації сукупних витрат енергії у розрахунку на одиницю продукції рослинництва або без погіршення якості за най-меншого негативного впливу на навколишнє середовище.uk-UAОсобливості використання поновлюваної та непоновлюваної енергії у виробництві продукції рослинництваВипереджаючий інноваційний розвиток: теорія, методика, практика: монографіяMonograph