Воронько-Невіднича, Тетяна ВікторівнаАфанасьєва, АннаСіренко, Олександр2022-01-302022-01-302020-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/11794Стаття присвячена актуальним питанням організаційних й економічних засад досягнення та утримання конкурентних переваг в аграрному бізнесі. Досліджено сутність і джерела конкурентної переваги в підприємстві. З’ясовано, що джерелом конкурентних переваг підприємства може бути кваліфікована робоча сила, сприятливі умови виробництва, нові види продукції чи інші інновації, значне зниження собівартості продукції, її висока якість, оптимальний асортимент для задоволення споживчого попиту, ціни, їх регулювання, відповідний рівень соціальної відповідальності тощостійкий розвитокрозвитокаграрний бізнесконкуренціяконкурентні перевагиОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ ЗАСАДИ ДОСЯГНЕННЯ ТА УТРИМАННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ В АГРАРНОМУ БІЗНЕСІArticlehttps://doi.org/10.32782/2524-0072/2020-22-82