Скрипник, Вячеслав ОлександровичМолчанова, Наталія Юріївна2024-06-272024-06-272024-04Скрипник В. О., Молчанова Н. Ю. Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостей. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 30 квіт. 2024 р.) / ПДАУ: В. О. Скрипник, С. В. Попов. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 56–59.978-617-8231-69-9https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17341Безпека харчових продуктів є основним пріоритетом будь-якої розвинутої країни. Крім того, високі вимоги, що висуваються до якості харчового продукту та їх дотримання, забезпечують домінування продукції цих країн на світовому ринку. Тому в України необхідно провести модернізацію систем безпечності і якості харчових продуктів, що дасть змогу забезпечити продовольчу безпеку країни в умовах євроінтеграції аграрного сектора економіки, підвищити конкурентоспроможність вітчизняної сільськогосподарської продукції на міжнародному ринку.ukДвостороннє жарінням’ясосполучна тканинамікробіологічні показникифункціонально замкнені ємкостіжаріння під тискомДослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостейThesis