Сиплива, Н. О.Кулик, Максим ІвановичРожко, Ілона ІванівнаГайдай, А. О.2024-03-112024-03-112024-03Сиплива Н. О., Кулик М. І., Рожко І. І., Гайдай А. О. Овочеві культури, придатні для поширення в Україні. Овочівництво і баштанництво: історичні аспекти, сучасний стан, проблеми і перспективи розвитку : матеріали Х міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю від дня створення Дослідної станції «Маяк» ІОБ НААН (с. Крути, 11-12 берез. 2024 р.). Обухів : Друкарня ФОП Гуляєва В. М., 2024. Т. 2. С. 218–221.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16941На сьогодні забезпечення населення України якісними продуктами харчування є важливим питанням, що потребує вирішення. Будь-яка агротехнологія вирощування овочевої культури використовує в своїй основі певний сорт або гібрид. Цей сортимент в овочівництві дуже різноманітний, Тому, що б вірно підібрати сорт до вирощування й задовільнити вимоги виробництва ми провели аналітичні дослідження.ukОвочеві культуриУкраїнасортгібридовочівництвоОвочеві культури, придатні для поширення в УкраїніThesis