Кайнаш, Алла Петрівна2022-01-102022-01-102021-05-14https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/11455Мета даної роботи - дослідження можливості використання борошна з бобових культур (гороху, нуту та сої) у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Отже, отримані результати свідчать про доцільність та можливість використання борошна бобових культур у виробництві м’ясних напівфабрикатів геродієтичного призначення. Проведені дослідження підтверджують необхідність подальшого дослідження якості та термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів геродієтичного призначення з борошном бобових культур.борошно бобових культур, мясні напівфабрикати, геродієтичне харчуванняВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА БОБОВИХ КУЛЬТУР У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВThesis