Бараболя, Ольга ВалеріївнаЖемела, Григорій ПимоновичТатарко, Юлія ВалентинівнаАнтоновський, Олександр Володимирович2020-11-272020-11-272020-11https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/8874Бараболя о.В., Жемела Г.П., Татарко Ю.В., Антоновський О.В. Використання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інновацій.Матеріали IIМіжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2020 року "Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва. Полтава ПДАУ. С.38-40якість зернаенергія проростаннявипічкахімічний склад зернаВикористання природного потенціалу зерна пшениці озимої для впровадження еко-інноваційThesis