Шелудько, Вікторія МиколаївнаТовкун, І. С.2024-01-182024-01-182023-12-19УДК: 664:001.895https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16313Шелудько В. М., Товкун І. С. Актуальність розробки технології блонді «Gluten free». Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 19 грудня 2023 р.). Е-видання ПДАУ, Полтава, 2023. С. 147-151У світі сучасного харчового виробництва важливість вирішення низки завдань набуває критичного значення. Наш час вимагає відповідального підходу до створення продукції, що не лише задовольняє, а й перевершує вимоги сучасних споживачів. Це означає поєднання високої якості та різноманітності продуктів за умови збереження прийнятної цінової доступності. Розвиток технологій у виробництві традиційних і нових продуктів стає важливою складовою сучасного прогресу. Залучення інноваційних методів та постійне вдосконалення технологічних процесів сприяють створенню конкурентоздатної продукції, що відповідає вимогам якості та ефективного використання ресурсів.ukхарчове виробництвобезглютенові продуктитехнологія виробництва блондіборошноспоживачрозвиток та удосконалення технологій виготовленняАктуальність розробки технології блонді «Gluten free»Article