Михатіло, Владислав Валерійович2019-02-182019-02-182018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2787Михатіло В.В. Оптимізація технології виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ОРЖИЦЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»:магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Михатіло Владислав Валерійович; наук. керівник доцент, канд. техніч. наук Н.В. Будник – Полтава, 2018. – 68 с.За результатами органолептичних та фізико-хімічних досліджень доведено доцільність використання вище зазначених добавок в рецептурному складі йогуртів. Дослідним шляхом встановлено оптимальну кількість наповнювачів і стевії. Експериментально доведено доцільність розробки нових рецептур йогурту, так як це дозволить розширити асортимент продукції і ринок йогуртів профілактичного спрямування.uk-UAйогурт, стевія, наповнювачі рослинного походження, ДСТУ, цукрозамінник, органолептичні показники, фізико-хімічні показникиОптимізація технології виробництва йогуртів в умовах ТОВ «ОРЖИЦЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»Diploma