Опара, Надія Миколаївна2022-01-262022-01-262021Опара Н. М. Основні небезпечні та шкідливі виробничі фактори, що характеризують цукрове виробництво. Техніка те технології в агропромисловому виробництві : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 55-й річниці заснування інженерно-технологічного факультету ПДАУ (м. Полтава, 7-8 жовт. 2021 р.). Полтава : ПДАУ, 2021. С. 124-128.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/11703Напередодні початку сезону цукроваріння в Україні треба згадати, що свого часу в нашій країні працювало 192 цукрозаводи. На них вироблялось 5,5 мільйони тон цукру. Доля виробленого в країні цукру складала 15% в обсязі світового виробництва. Перероблялося 40 мільйонів тон цукрового буряку.небезпечні та шкідливі виробничі факторицукрове виробництвоОсновні небезпечні та шкідливі виробничі фактори, що характеризують цукрове виробництвоThesis