Чайка, Тетяна ОлександрівнаБараболя, Ольга ВалеріївнаКрикунова, Валентина ЮхимівнаЛотиш, Ігор Ігорович2022-05-232022-05-232022-04Чайка Т. О., Бараболя О. В., Крикунова В. Ю., Лотиш І. І. Екологізація вирощування помідорів у приватному секторі методами органічного землеробства. Екологоорієнтовані підходи відновлення техногенно забруднених територій і створення сталих екосистем : колективна монографія. Полтава : ПП Астрая, 2022. С. 85–95.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/12083Помідор – найпоширеніша культура в багатьох країнах світу та займає провідне місце серед овочевих культур і в Україні. Серед овочевих культур у структурі посівних площ в Україні помідор займає перше місце (15,8%), забезпечуючи найбільший обсяги вирощування – 20,7%. Їх використовують для споживання свіжими населенням та для переробки.помідориорганікавирощуванняурожайністьЕкологізація вирощування помідорів у приватному секторі методами органічного землеробстваMonograph