Халак, Віктор ІвановичГутий, Богдан ВолодимировичВербельчук, Тетяна ВасилівнаІльченко, Марія ОлександрівнаМартишук, Тетяна Василівна2023-12-282023-12-282023-06-01https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15807Якість харчових продуктів: фізико-хімічні властивості м’язової тканини молодняку свиней великої білої породи / В. І. Халак, Б. В. Гутий, Т. В. Вербельчук, М. О. Ільченко, Т. В. Мартишук // Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» : матеріали наук.-практ. конф. Львів. 2023. С. 89-91 DOI: https://doi.org/10.32718/konf.1-2.06.2023Інтенсифікація селекційного процесу у свинарстві передбачає підвищення показників продуктивності тварин різних статево вікових груп за рахунок впровадження інноваційних методів оцінки племінної цінності, а також використання тварин зарубіжної селекції.ukсвинівелика біла породафізико-хімічні властивості м’язових тканинмолоднякЯкість харчових продуктів: фізико-хімічні властивості м’язової тканини молодняку свиней великої білої породиArticle