Юдічева, Ольга ПетрівнаКалашник, Олена ВолодимирівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаРибалко, О.А.Корсун, А.В.2021-04-052021-04-0520202522-123Xhttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/10489Юдічева О. П., Калашник О. В., Мороз С. Е., Рибалко О. А., Корсун А. В. Органолептичне оцінювання хліба пшеничного, збагаченого продуктами переробки гарбуза. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Львів, 2020. Вип. 23. С.136-144.Хліб пшеничний, органолептичне оцінювання, запах, смак, флейвор, дескрипторОрганолептичне оцінювання хліба пшеничного, збагаченого продуктами переробки гарбузаArticle