Скрипник, Вячеслав ОлександровичСеменов, Анатолій ОлексійовичБичков, Ярослав МихайловичПономаренко, Богдан Геннадійович2025-01-062025-01-062024-12-10Скрипник В. О., Семенов А. О., Бичков Я. М., Пономаренко Б. Г. Експериментальний стенд для досліджень процесу кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми та перспективи розвитку сільськогосподарського машинобудування : матеріали VІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 10 груд. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 181–184.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17720Можливість проведення досліджень процесу кондуктивного сушіння харчової сировини, зокрема м’яса, реалізується наявністю експериментального стенду. Із цією метою такий стенд розроблено на кафедрі Механічної та електричної інженерії Інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету (рис.1).ukЕкспериментальний стендкондуктивне сушіннясушіння м’ясадослідженняпроцес сушінняЕкспериментальний стенд для досліджень процесу кондуктивного сушіння м’ясаThesis