Яценко, Оксана ОлексіївнаБудник, Ніна Василівна2020-01-222020-01-222018-10-31https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6703Науково обґрунтовано удосконалення технології варених ковбас для геродієтичного харчування. Досліджено можливість використання комплексної харчової добавки, яка містить: амарант, сухе молоко, ламінарію, в технології варених ковбас. Дослідним шляхом визначено вплив добавки на органолептичні, фізико-хімічні, функціонально - технологічні, мікробіологічні характеристики варених ковбас. Удосконалення технології варених ковбас для геродієтичного харчування Яценко О.О., Будник Н.В. Актуальні питання технології продукції тваринництва: збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції : Полтава, 2018 С. 273- 278Ковбаса, амарант, геродієтичне харчування, модельні фарші, ламінарія.УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ДЛЯ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯArticle