Калініченко, Олександр Володимирович2019-03-012019-03-012018-12-14Калініченко О. В. Оцінка енергетичної ефективності виробництва продукції рослинництва. Майбутній науковець – 2018: матеріали всеукр. наук.-практ. конф. 14 груд. 2018 р., м. Сєвєродонецьк. / укладач В. Ю. Тарасов. Сєвєродонецьк : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2018. – С. 197 – 198.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3986У сільськогосподарському виробництві категорія “енергетична ефективність” відображає співвідношення між обсягом виробництва сільськогосподарської продукції, що відповідає чинним стандартам якості, та величиною сукупних витрат енергії за умови дотримання вимог щодо охорони навколишнього середовища. Категорія “енергетична ефективність в рослинництві” може бути визначена як ступінь оптимізації сукупних витрат енергії у розрахунку на одиницю продукції рослинництва або земельної площі в обробітку, здійснених без погіршення якості за найменшого негативного впливу на навколишнє середовище.uk-UAОцінка енергетичної ефективності виробництва продукції рослинництваМайбутній науковець – 2018: матеріали всеукр. наук.-практ. конф. 14 груд. 2018 р., м. Сєвєродонецьк.Thesis