Скрипник, Вячеслав ОлександровичСеменов, Анатолій ОлексійовичБобушко, О. О.2025-05-292025-05-292025-04-24Скрипник В., Семенов А., Бобушко О. Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С.57–59.978-617-8466-21-3https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18955Термічна обробка є одним з основних етапів виробництва м'ясних посічених виробів, таких як котлети, битки, січеники тощо. Жарення, зокрема двостороннє жарення на контактних поверхнях, є поширеним методом, що забезпечує швидке нагрівання та утворення апетитної підсмаженої кірочки. Однак, ефективність та якість цього процесу значною мірою залежать від інтенсивності та характеру теплопереносу.ukТеплопереносжарення двостороннєм'ясні посічені виробистисненняПередумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стисненняThesis