Іващенко, Маргарита ФедорівнаІванов, Олег МиколайовичЛепський, Владислав Ігорович2023-03-012023-03-012019-08-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14797Заварні пряники, до складу яких входить борошно пшеничне, цукор-пісок, маргарин, олія, інвертний сироп, паленка, вуглеамонійна сіль, які відрізняються тим, що до складу додається мікродисперсний порошок натуральної кориці та натуральний мед, при такому співвідношенні компонентів, мас. %: борошно пшеничне 51,4-52,8 цукор-пісок 15,1-16,1 мед натуральний 5-5,4 маргарин 3,9-4,3 олія 1,7-1,9 інвертний сироп 9,6-10,0 паленка 1,6-1,8 вуглеамонійна сіль 0,50-0,51 кухонна сіль 0,16-0,25 кориця 0,25-0,30 вода решта.Патент на корисну модель "ЗАВАРНІ ПРЯНИКИ" №136344Patent