Будник, Ніна ВасилівнаКлименко, Михайло Миколайович2020-04-032020-04-032007-04-27https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/7655Науковий Вісник Львівської Національної Академії Ветеринарної Медицини ім. С.З. Гжицького . 2007. – Т. 9. – Ч.2. – № 2. – С.139 – 144. Досліджена можливість використання обертального електромагнітного поля з феромагнітними елементами в технології виробництва кісткової харчової пасти. Описание: Розглянута можливість використання електромагнітного апарату ВА-100в технології виробництва кісткової пасти. Доведено переваги даного способу диспергування у порівнянні з класичним кутеруваннямкісткова паста електромагнітне поле електроногамиВикористання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пастиArticle