Кіт, Алла АнатоліївнаМихайлютенко, Світлана МиколаївнаКручиненко, Олег ВікторовичЄвстаф’єва, Валентина ОлександрівнаМельничук, Віталій Васильович2020-10-012020-10-012019-06https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/8547Кіт А.А., Михайлютенко С.М., Кручиненко О.В., Євстаф’єва В.О., Мельничук В.В. Мікробіологічні показники м’ясопродуктів та м’яса під час ярмаркових заходів у м. Києві. Вісник ПДАА, 2019. № 2. С. 148–153. doi: 10.31210/visnyk2019.02.19харчові продукти, показники безпеки, антибіотики, бактерії, залишкова мікрофлора.Мікробіологічні показники м’ясопродуктів та м’яса під час ярмаркових заходів у м. КиєвіArticle10.31210/visnyk2019.02.19