Пилипенко, Катерина Анатоліївна2019-02-112019-02-112018-05ISBN 987-966-630-195-9 УДК 338:43:336.221:657 С 91https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2047Пилипенко К. А. Продовольча та фінансово-економічна безпека с системі менеджменту аграрних підприємств / К. А. Пилипенко // Сучасний стан та пріоритети розвитку системи обліку, оподаткування й аналізу виробничо-економічної діяльності суб’єктів господарювання агропромислового сектору економіки: [колективна монографія] / за заг. ред. Л.О. Мармуль. – Херсон: Айлант, 2018. – С. 205-226.Метою функціонування будь-якого сільськогосподарського підприємства є виробництво та забезпечення власною сировиною (насіння та посадковий матеріал, органічні добрива, поточними біологічними активами, продуктами харчування тощо) та сільськогосподарською продукцією з метою забезпечення продуктами харчування населення держави зокрема. Сільськогосподарська сировина є основною складовою для забезпечення безперебійного виробництва як в сільському господарстві так і в промисловості. В свою чергу їх наявність та ефективне використання визначає фінансово-економічну стійкість підприємств та безпосередньо впливає на продовольчу безпеку. окреслено принципи фінансової стійкості.uk-UAпродовольча, фінансово-економічна безпека, менеджмент, фінансова стійкістьПродовольча та фінансово-економічна безпека с системі менеджменту аграрних підприємствMonograph